Tongfilet met Babi Chutneysaus

Tongfilet met Babi Chutneysaus

1000 gram Tongfilet
80 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037K)
300 gram Babi Chutneysaus (08010K)
5 Vlees tomaten
2 Gele paprika
1 Bosui
1 bakje Taugé  
Marineer de tongfilet met de Bistro Kruidenolie. Pocheer de tong met 100% vocht op 73°C tot een kern van 63°C in de steamer. Laat het geheel goed afkoelen en snijd de tongfilet in reepjes. Snijd de paprika in blokjes, de bosui in snippers en de bosui fijn. Meng de groente met de tongfilet reepjes en de Babi Chutneysaus. Snijd de vleestomaten doormidden en hol deze uit. Vul de tomaten met de vulling en garneer met taugé.
Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 160°C in circa 15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief