Tarbotcurry

Tarbotcurry

1000 gram Tarbotfilet
600 gram Thaise Rode Currysaus (80029)
300 gram Gele paprika
40 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037)
Smokey Twister (01490)
Aluminium braadsleetje

 
Snijd de paprika in reepjes en blancheer deze circa 1 minuut en koel terug. Snijd de tarbot in stukken van 150 gram en marineer deze met de Bistro Kruidenolie Black Pepper. Drapeer een beetje Thaise Rode Currysaus in het braadsleetje. Leg de paprikareepjes erop en daarboven de tarbotfilet. Decoreer met de Smokey Twister.

Ook lekker met groene (80030) of gele currysaus (80058)!
 
Tip: Verkoop Bistrosaus Mango Chutney (08454) er los bij.
Bak 8 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief