Schelvis Gratin

Schelvis Gratin

1000 gram schelvisfilet
25 gram Knoflookpeper (04215K)
1200 gram aardappelschijfjes
1000 gram Kaasroomsaus (08063K)
300 gram rode paprika
700 gram Pizza Kaas (11090K)
Ovenvormpjes 





 


 
Snijd de schelvisfilet zonder huid in stukjes. Kruid de schelvisfilet met Knoflookpeper.

Snijd de paprika in blokjes. Meng door de stukjes schelvisfilet  de Kaasroomsaus, paprika stukjes en de aardappelschijfjes. Vul vormpjes met het mengsel en garneer de bovenkant met Pizzakaas.
Verwarm het gerechtje in een voorverwarmde oven van 160℃ in circa 8 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief