Pasta Pesto met Scholfilet en Gamba's

Pasta Pesto met Scholfilet en Gamba's

100 gram Verse scholfilet
4 stuks Verse gepelde gamba’s
3 nestjes Tagliatelle
30 gram Pesto Rosso (07602)
50 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058)
2 stuks Cherrytomaten
5 gram Rucola
Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets vier minuten in de oven af op 175°. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.
Tien minuten op 180° in de oven.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief