Meesterlijke Poon in Zuurkool

Meesterlijke Poon in Zuurkool

1000 gram Rode Poon (filet)
500 gram Zuurkool (gegaard)
250 gram Kaasroomsaus (08063K)
50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)* 
Bosje peterselie
Ovenschaaltje 

*Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.
Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram zuurkool. Leg hier vervolgens de gemarineerde Rode Poon op en garneer met fijngesneden peterselie.
Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180ºC in circa 15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief