Meesterlijke Pasta Zeebaars

Meesterlijke Pasta Zeebaars

1000 gram Zeebaarsfilet
500 gram Kaasroomsaus (08063K)
400 gram Penne (gegaard)
400 gram Wokgroente
80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS)*
Ovenschaaltje
1 bosje peterselie

*Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.                   
Maak de zeebaars schoon. Blancheer de wokgroente. Meng de penne met de kaasroomsaus en de wokgroente. Pocheer de zeebaars met 100% vocht op 73ºC tot een kern van 63ºC en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Leg het pastamengsel in het ovenschaaltje en hierop de gegaarde zeebaarsfilet. Garneer het geheel met fijngesneden peterselie.
 
Verwarm het ovenschaaltje in een voorverwarde oven van 160ºC in circa 15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief