Foe yong hai met garnalen en krab

Foe yong hai met garnalen en krab

10 eieren
200 ml halfvolle melk
25 gram Indian Ribroast
250 gram fijne roerbakgroente
Olijfolie
250 gram surimi
300 gram cocktailgarnalen (norenB)
750 gram Maaltijdsaus Babi Pangang
50 gram Gebakken uitjes
150 gram Atjar Tjampoer
Peterselie
Cakevorm/Taartvorm
Snijd de surimi in kleine blokjes. Klop de eieren los met de halfvolle melk en roer hier de Indian Ribroast kruiden en fijne roerbakgroente door. Voeg hier ook de fijn gesneden surimi en cocktailgarnalen aan toe. Meng dit alles goed door elkaar. Vet de cakevorm in met olijfolie of gebruik bakpapier en schenk het ei mengsel in de vorm. Gaar de foe yong hai in de oven in circa 25 minuten op 180 graden gaar. Check met een prikker of hij gaar is. Laat hem daarna goed afkoelen en snijd hier plakken van circa 2 centimeter dik van. Drapeer hier de Maaltijdsaus Babi Pangang over en garneer af met gebakken uitjes, Atjar Tjampoer en verse peterselie.
8/10 min. 180c oven.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief