Meesterlijk schaaltje Italiaanse Kippendijen

Meesterlijk schaaltje Italiaanse Kippendijen

1000 gram Kippendijen uitgebeend
80 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
200 gram Kaasroomsaus (08063K)
200 gram Mozzarella
200 gram Zongedroogde tomaatjes
200 gram Rode ui
Bosui of Basilicum
100 gram Bruchettamix (01950K)
Tapasschaaltjes
Snijd de kippendijen in stukjes van circa 20 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen. Snijd de mozzarella, zongedroogde tomaatjes, rode ui en basilicum fijn. Schenk onderin het schaaltje circa 25 gram Kaasroomsaus en leg daarop de gesneden mozzarella, zongedroogde tomaatjes, rode ui en bosui. Leg hier vervolgens 3 stukjes gemarineerde kip op en garneer met fijngesneden bosui en Bruchettamix.
Gaar de BBQ-tapas op de barbecue, afgedekt met folie in circa 15 minuten of in een voorverwarmde oven van 160ºC in circa 10 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief