Gehakt gratin

Gehakt gratin

1000 gram half om half gehakt
60 gram Traiteur Gehaktmix Superieur (01775)*
Kaasroomsaus (08063)
Pizza kaas (11090)
Decoratiemix mozaïek (09034)
100 gram water
Oven/magnetronbakje

*Vanwege vernieuwing van dit recept komt de mix op de foto niet overeen met de mix die in het recept is opgenomen
Meng het gehakt met het water en de varkensgehakt fonduemix. Maak hier gehaktballen van en gaar deze af volgens het programma in uw steamer of op 180 graden tot een kern van 68 graden. Koel de ballen gehakt snel terug. Snij van de afgekoelde ballen gehakt schijven van ongeveer 0,5 - 1cm. Leg de plakken dakpansgewijs neer in het oven/magnetron bakje. Schenk over het gehakt een streep kaasroomsaus. Garneer het geheel met de geraspte kaas en garneer de bovenzijde met de decoratiemix mozaïek.
Verwarm de gratin in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 10-15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief