Dubbeltje Spaanse Kip

Dubbeltje Spaanse Kip

1000 gram Kipfilet
100 gram   Chorizo
50 gram   Rode ui
100 gram   Paprika
300 gram   Dunne speklapjes (platte buik)
80 gram   Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)*
Satéprikker

*Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.
Snijd van de kipfilet lapjes van circa 100 gram en sla deze plat. Snijd de chorizo in plakjes, de rode ui in reepjes en de paprika in blokjes. Beleg één zijde van de kipfilet met twee plakjes chorizo en de fijngesneden ui en paprika. Vouw het geheel dubbel, omwikkel met twee dunne speklapjes en zet vast met een satéprikker. Marineer het geheel met de Meesterlijke Kruidenolie.
 
Bak het dubbeltje aan beide zijden in circa 7 minuten in de koekenpan.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief