Chinees Rundvlees

Chinees Rundvlees

1000 gram Runderlappen
500 gram Maaltijdsaus Yakitori (80057)
150 gram Groene en rode paprika
100 gram Peultjes
100 gram Sperzieboontjes
40 gram Delicatesse Juspoeder (01092)
25 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066)
Grill Olie Galanga (07055)
Taugé
Snijd de runderlappen in blokjes en meng met de Delicatesse Juspoeder en het Chinese Roaststeakgekruid. Wel het geheel vacuüm op 83°C in 10 tot 12 uur. Snijd en blancheer de wokgroenten en meng met de Grill Olie Galanga of roerbak de groente in de Grill Olie Galanga. Meng vervolgens het vlees, de groenten en de saus tot de gewenste verhouding. Blancheer de taugé en garneer hier de maaltijd mee.

Tip:
Meng het gerecht met voorgegaarde tagliatelle, mie of rijst.
Verwarm het gerecht gedurende 2 tot 3 minuten in de combimagnetron op 900 watt.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief