Broodje Royaal Picasso

Broodje Royaal Picasso

1000 gram kip- of varkensvlees
40 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
500 gram Schaslicksaus (08160K)
Ananasstukjes in blik (11001BLIK2)
Broodje Royaal (11065DS020)
Vers gesneden peterselie
Neem kip of varkensvlees en vermeng dit met de Chinese Roaststeakgekruid. Braad het vlees gaar. Het gegaarde vlees vermengen met de Schaslicksaus. Als u het broodje koud verkoopt kunt u het beste het broodje voor het beleggen eerst 3 minuten in de oven plaatsen op 150 graden. Het broodje is dan gemakkelijk open te maken en te vullen en dit voorkomt breken. Beleg het Broodje Royaal met het mengsel. Garneer het broodje met ananasstukjes en strooi hier vers gesneden peterselie over.

Presentatie
De broodjes op een mooie grote schaal presenteren als speerpunt in uw toonbank.
De consument kan de broodjes thuis opwarmen gedurende 15 minuten op 150 graden. Indien u een warm broodje Bombay wilt verkopen dient u de broodjes eerst 4 minuten te bakken op 180 graden. Vervolgens kunt u de broodjes vullen met de warme vulling.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Slagerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief