Noorse Schotel Zuurkool

Noorse Schotel Zuurkool

1000 gr Zuurkool (uitgelekt en voorgekookt 15 minuten)
1000 gr Aardappelpuree
750 gr Rundergehakt
200 gr Kaasroomsaus (08063)
125 gr Uitgebakken spekblokjes
125 gr Gebakken champignons of ui
50 gr Vleesgebraad (01807)
Rul het gehakt met Vleesgebraad. Leg de helft van de aardappelpuree onderin de ovenschaal. Leg hier een laag rundergehakt op, vervolgens de uitgebakken spekjes en de gebakken champignons of ui. Leg hier een laag zuurkool op en vervolgens de tweede helft van de aardappelpuree. Giet de kaasroomsaus over het geheel en garneer de bovenkant met Pizzakaas. Gaar de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 150°C in circa 1 uur. Laat de schotel goed afkoelen en garneer de bovenzijde met vers gesneden peterselie.
Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 130°C in circa 30 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief