Gegratineerde Groentespies

Gegratineerde Groentespies

300 gram Aubergine
300 gram Courgette
300 gram Paprika
Kaasroomsaus (08063K)
Meesterlijke Kruidenolie Dali (07950)
Geraspte kaas (11090K)
Verse peterselie
Prikkers
Aluminium braadslee
Snijd van de groenten gelijkmatige stukken zodat deze stukken goed te rijgen zijn. Marineer de groenten met marinade Meesterlijke Kruidenolie Dali. Rijg de groenten op een prikker en leg deze op een braadslee. Schenk met een lepel kaasroomsaus over de groentespies heen. Garneer de bovenzijde met geraspte kaas en verse peterselie.
Bereid de spies op de barbecue gedurende 8-10 minuten. Of plaats de gegratineerde spies in een voorverwarmde oven van 200 graden tot de kaasroomsaus en de geraspte kaas bruin beginnen te worden.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief