Duitse kartoffelsalade

Duitse kartoffelsalade

1000 gram gekookte aardappelen in blokjes (vastkokende)
300 gram boterhamworst julienne gesneden
200 gram ei in reepjes gesneden
200 gram appel in fijne blokjes (geschild)
200 gram augurk in kleine blokjes
100 gram ui gesneden in fijne blokjes
300 gram Boerderijsaus (08015K)
Scheutje augurkennat
Bieslook tibulair (05010G)
 
Zorg dat alles in mooie fijne blokjes/reepjes is gesneden. Meng het augurkennat met de appeltjes. Dit voor
de smaak en om het verkleuren van de appel tegen te gaan. Vermeng daarna alle grondstoffen met elkaar.

Presentatie
Presenteer de schaal in uw toonbank en garneer de bovenzijde met een beetje bieslook tibulair.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer AGF recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief