​Vis van de maand: mosselen

​Vis van de maand: mosselen

Bij veel mensen begint het al te kriebelen voordat de eerste mosselen weer in de winkel liggen. Gelukkig voor hen is het mosselseizoen lekker lang. Volop genieten dus van deze weekdiertjes, een mooie kans voor de visspecialist! Deze maand is de mossel vis van de maand.

Of u ze nu los aanbiedt, in een heerlijke maaltijd of op welke manier dan ook. U doet uw consument zeker een plezier met een portie mosselen. Het diertje is op de meest uiteenlopende manieren te verwerken. Verwerk mosselen in een wrap, door de soep of als ovengerecht.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

Aankondiging: visbeurs 2019

Aankondiging: visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober vindt de Visbeurs plaats. Rayonmanager Pascalle Veerman is als visspecialist aanwezig op de beursstand van Epos. Tevens onthullen we nieuwe smaken. Ook binnen het assortiment Simply Spices komt uitbreiding: kruidenmix voor garnalen.
We begrijpen dat u uitkijkt naar nieuwe smaken, zoals een vis naar water snakt! Dus kom proeven!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief