​Vis van de maand: mosselen

​Vis van de maand: mosselen

Bij veel mensen begint het al te kriebelen voordat de eerste mosselen weer in de winkel liggen. Gelukkig voor hen is het mosselseizoen lekker lang. Volop genieten dus van deze weekdiertjes, een mooie kans voor de visspecialist! Deze maand is de mossel vis van de maand.

Of u ze nu los aanbiedt, in een heerlijke maaltijd of op welke manier dan ook. U doet uw consument zeker een plezier met een portie mosselen. Het diertje is op de meest uiteenlopende manieren te verwerken. Verwerk mosselen in een wrap, door de soep of als ovengerecht.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Ad Kuijf is met pensioen

Ad Kuijf is met pensioen

Tijdens de afscheidsreceptie op 13 februari jl. zijn mooie woorden gesproken. Epos wil Ad Kuijf hartelijk danken voor alle jaren van samenwerking. 

Nieuw! Epos Marinade Specialties Brochure

Nieuw! Epos Marinade Specialties Brochure

Epos levert al jaar en dag de heerlijkste marinades die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de versspecialist. Elk jaar ontwikkelen wij voor de versbranche nieuwe en smaakvolle marinades om het verschil te maken richting de consument.

 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief