Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Van marinades tot sauzen en salades
Wat hoort er nu bij een vakantie in eigen land? Juist! BBQ! Want of je nu thuis blijft, naar de camping gaat of op een park in een huisje zit, een smakelijke BBQ geeft absoluut het vakantiegevoel. Daarom is het de missie van EPOS om komende zomer iedereen te zien vlammen met de BBQ! Samen met de versspecialist wil EPOS deze zomer het complete plaatje aanbieden. Want bij vakantie in eigen land hoort een stukje luxe en gemak. Het complete plaatje bestaat bij ons uit marinades, sauzen en mooie salades te serveren bij een BBQ of andere smakelijke gelegenheid.
 
Bieze salades
Het assortiment van EPOS is begin van dit jaar uitgebreid met het merk Bieze. Dit zijn mooie salades die je komend seizoen voor diverse doeleinden kan gebruiken. Zo zijn er frisse salades die mooi passen bij een BBQ. Maar ook de wereldse salades zoals couscous of pasta pesto die heel goed kunnen worden aangevuld met verse producten en zo als maaltijd de vitrine in kunnen. Tenslotte heeft EPOS nog een aantal broodsalades in het assortiment van Bieze, ideaal voor jouw broodjes counter!
 
Tips voor jouw verkoop:
  • Maak pakketten. Gemak dient de mens nietwaar? Een consument vindt het dan ook maar al te fijn als hij zelf niet naar diverse winkels hoeft voor zijn BBQ maal. Maak dus mooie pakketten met divers vlees, sauzen en maak het af met een lekkere salade. Maak 2 a 3 verschillende pakketten zodat de consument de keuze heeft.
  • Wanneer het niet per se voor de BBQ is kan je er ook een mooie duo deal van maken. Dus mooi gemarineerd vlees met een passende salade voor een speciale pakket prijs. Op die manier maakt de consument ook kennis met de salades in het assortiment en komt hij er misschien later nog wel voor terug.
  • Eerder al schreven we een inspireren artikel over het aanbieden van broodjes in jouw winkel. De Bieze salades lenen zich hier uitstekend voor. Tijdens een fietstocht, middagje in de stad of om de lunch net wat luxer te maken zoekt een consument toch de mogelijkheid om ergens een mooi belegd broodje te halen. Absoluut een kans voor de versspecialist!
  • Kijk of je op een corona proof manier misschien eens wat proeverijtjes kan organiseren. Dus kleine porties gemarineerd vlees gecombineerd met een hapje salade. Laat consumenten kennis maken met wat je allemaal te bieden hebt en probeer ze zo te binden.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief