Slager Vlogman over het onderscheidend vermogen van Simply Spices

Slager Vlogman over het onderscheidend vermogen van Simply Spices

Epos bezoekt slager Roy Vlogman in de gelijknamige Keurslagerij in Vorden. De ondernemer is groot liefhebber van het kruidenassortiment van Simply Spices en vertelt in deze video waarom.



Blijf de kanalen van Epos volgen voor meer video's met informatie, advies en tips voor de verkoop van Simply Spices. 

Zelf interesse in het aanbieden van de producten van Simply Spices? Informeer hiernaar bij uw contactpersoon van Epos.

Slagerszoon Roy Vlogman werkte tot voor kort voor Epos, waar hij ontdekte dat zijn hart toch echt in het familiebedrijf ligt. Sinds maart is hij daarom weer in de slagerij van zijn vader te vinden.

Meer over Keurslagerij Vlogman bekijk je op onze website Smaak in de Zaak.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseerde een inspirerend slagersevenement. Het thema was 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief