Recepten van de week

Recepten van de week

Iedere week promoten we een aantal recepten in de rubriek Recepten van de week. Van gouden ouden tot de allernieuwsten. Handig ter inspiratie en om toe te voegen aan uw assortiment.

Deze keer inspireren we graag met Draadjesvlees Rode Curry. Een heerlijk gerecht met authentieke Thaise currysaus. Let op: de rode maaltijdsaus is de meest pittige van deze drie varianten. Heeft uw consument het liever wat minder pittig? Kies dan voor de groene of gele currysaus.

Voor de visspecialist een heerlijke recept: Spies van gegrilde Coquilles. Lekker met Bistro Kruidenolie Honing Mosterd. Natuurlijk kunt u ook aan de slag met vis van de maand: Mossel! Bijvoorbeeld met deze Meesterlijke Mosselspies.

Natuurlijk hebben we nog veel meer. Kijk hiervoor bij de Epos-recepten.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief