Recepten van de week

Recepten van de week

Iedere week promoten we een aantal recepten in de rubriek Recepten van de week. Van gouden ouden tot de allernieuwsten. Handig ter inspiratie en om toe te voegen aan uw assortiment.

Deze keer inspireren we graag met Draadjesvlees Rode Curry. Een heerlijk gerecht met authentieke Thaise currysaus. Let op: de rode maaltijdsaus is de meest pittige van deze drie varianten. Heeft uw consument het liever wat minder pittig? Kies dan voor de groene of gele currysaus.

Voor de visspecialist een heerlijke recept: Spies van gegrilde Coquilles. Lekker met Bistro Kruidenolie Honing Mosterd. Natuurlijk kunt u ook aan de slag met vis van de maand: Mossel! Bijvoorbeeld met deze Meesterlijke Mosselspies.

Natuurlijk hebben we nog veel meer. Kijk hiervoor bij de Epos-recepten.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

Aankondiging: visbeurs 2019

Aankondiging: visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober vindt de Visbeurs plaats. Rayonmanager Pascalle Veerman is als visspecialist aanwezig op de beursstand van Epos. Tevens onthullen we nieuwe smaken. Ook binnen het assortiment Simply Spices komt uitbreiding: kruidenmix voor garnalen.
We begrijpen dat u uitkijkt naar nieuwe smaken, zoals een vis naar water snakt! Dus kom proeven!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief