Recepten van de week

Recepten van de week

Iedere week promoten we een aantal recepten in de rubriek Recepten van de week. Van gouden ouden tot de allernieuwsten. Handig ter inspiratie en om toe te voegen aan uw assortiment.

Deze keer inspireren we graag met Draadjesvlees Rode Curry. Een heerlijk gerecht met authentieke Thaise currysaus. Let op: de rode maaltijdsaus is de meest pittige van deze drie varianten. Heeft uw consument het liever wat minder pittig? Kies dan voor de groene of gele currysaus.

Voor de visspecialist een heerlijke recept: Spies van gegrilde Coquilles. Lekker met Bistro Kruidenolie Honing Mosterd. Natuurlijk kunt u ook aan de slag met vis van de maand: Mossel! Bijvoorbeeld met deze Meesterlijke Mosselspies.

Natuurlijk hebben we nog veel meer. Kijk hiervoor bij de Epos-recepten.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief