Ode aan de ambacht

Ode aan de ambacht

Eigenlijk zou het deze week de ‘ Week van de Slager’ zijn. Voor veel slagers een mooie week om hun creatieve en veelzijdige vak te laten zien. Helaas is deze week vanwege de coronacrisis verschoven naar volgend jaar. Maar dat betekent voor ons niet dat de ambacht deze week niet in het zonnetje kan worden gezet! Dus even een ode aan de ambacht!

Creatief en veelzijdig vak
 
Het vak van slager, visspecialist of versspecialist is veel creatiever en veelzijdiger dan veel mensen denken. In onze rubriek ‘ Idee van Twee’  laten we dit ook zien. In deze rubriek komt de creativiteit en de veelzijdigheid van het beroep echt naar voren en krijg je een leuk inkijkje in de vers speciaalzaak.
 
Als EPOS denken wij graag mee en ontwikkelen we diverse producten en recepten die later in de vitrine liggen. Ook dat geeft de veelzijdigheid en creativiteit van het vak maar weer eens aan.
 
Mooie initiatieven tijdens coronacrisis
 
Ook zien we tijdens deze coronacrisis een mooie veerkracht vanuit de ambacht. Diverse initiatieven komen voorbij op social media of via rayonmanagers. Afhaalpunten, speciale feestdagen pakketten en nog meer bijzondere manieren om het de consument aangenaam te maken. Prachtig om te zien!
 
Ook blijkt uit een onderzoek van het Voedingscentrum dat consumenten in deze tijd vaker naar de lokale slager, visboer en groenteboer gaat. Dit geldt voor bijna een tiende van de consumenten. Mooi nieuws!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verras jouw klant met Simply Spices!

Verras jouw klant met Simply Spices!

Speciaal voor deze zomer hebben we met onze Simply Spices kruidenmixen een speciale zomeractie! Verras je klant en laat ze kennismaken met deze kruiden!

Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief