Nieuw Epos Sensation: Tapenade Zeewier en Tapenade Paprika

Nieuw Epos Sensation: Tapenade Zeewier en Tapenade Paprika

De populaire Epos Sensations hebben er twee nieuwe smaken bij! Ontdek nu de nieuwe smaaksensatie van pure tapenades, gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten.
 
 

Epos Sensation blijkt een echte sensatie. Om te blijven innoveren hebben we twee nieuwe smaken aan het Epos Sensation assortiment toegevoegd. Dit zijn de verse Tapenade Zeewier en de Tapenade Paprika. Deze lijn tapenades wordt gemaakt met de beste ingrediënten uit binnen- en buitenland. Additieven worden niet aan deze producten toegevoegd. En zo blijft een heerlijke verse en pure smaak over.
 
  • Tapenade Zeewier: Gemaakt van vers zeewier, verse peterselie, cashewnoten en sesamolie.
  • Tapenade Paprika: Met onder andere geroosterde paprika’s, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en olijfolie. 

Natuurlijk zijn deze producten heerlijk op een stokbroodje, maar kijkt u ook eens in onze receptendatabase voor heerlijke ideeën, zoals een pastasalade, een lekkere frisse salade met kip of zalm.
 
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief