Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

In het najaar zijn we op zoek naar warme smaken, misschien een tikkeltje werelds en natuurlijk smaakvolk als altijd! Volgens Epos het ideale seizoen om de maaltijdsauzen eens in de spotlight te zetten. Want juist met maaltijdsauzen kan je zoveel kanten op!

Binnen het assortiment van Epos vind je tal van maaltijdsauzen. De smaken variëren enorm en deze variatie zorgt ervoor dat er altijd wel een smaak bij zit die jou en je klanten aan zal spreken. Zo zijn er de sauzen met de meer bekende smaken zoals: goulash en hachee. Goed passend bij kouder weer en een herfstachtige dag!

Maar naast deze smaken heeft Epos ook een heel ruime keuze aan Aziatische maaltijdsauzen! Van curry’s tot aan rendang en smaakvolle ketjap saus. Met deze sauzen zijn veel mogelijkheden. Aanbieden als mooie saus gevuld met groente, vlees of vis en aanbieden gecombineerd met rijst of noedels. Zo staan er altijd een aantal goed gevulde en complete maaltijden in de toonbank! 

Om je alvast te inspireren hebben we een aantal lekkere recepten gemaakt met onze smaakvolle maaltijdsauzen!

- Spek Yakatori schotel
- Sloppy Joe gehakt
- Foe Yong Hai  met garnalen en krab
- Maaltijdwrap Tonijn
- Fruitig Smulpotje

Maaltijdsauzen actie!


Om te vieren dat het najaar van start is en onze mooie maaltijdsauzen daar zo goed bij passen hebben we een mooie actie! Op de maaltijdsauzen geldt 5+1 gratis! Bekijk HIER de actie met alle Epos Maaltijdsauzen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Speciale najaarsactie van Epos voor jullie!

Speciale najaarsactie van Epos voor jullie!

Ondanks de corona crisis is het voor veel versspecialisten een drukke tijd. Consumenten nemen meer de tijd om een uitgebreide maaltijd te koken en door het sluiten van horeca bezoeken ze vaker een slager of visspeciaalzaak om thuis luxer te koken. 

Nieuw: de Neven Food Inspiratie Box speciaal voor het wildseizoen!

Nieuw: de Neven Food Inspiratie Box speciaal voor het wildseizoen!

Binnen het assortiment van Epos valt ook het merk Neven Food. Mooie producten van de stoofspecialist met ambachtelijke en authentieke maaltijden. En onze Inspiratie Box voor het najaar hebben we gevuld met 3 favorieten Neven Food producten! Een mooie aanvulling in de vitrine. Smaakvolle sauzen met zacht gegaard vlees, echt smullen dus!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief