Hotdog-day

Hotdog-day

Aanstaande 23 juli is Hotdog-Day! Dit is een Nationaal feest in Amerika om dit lekkere zomerse broodje te eren, een mooie gelegenheid om ook in Nederland aandacht te geven aan dit heerlijke broodje...

Een wit broodje, een hotdog en een lekker sausje. Dat is de traditionele variant. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met dit heerlijke zomerse broodje! Wat te denken van deze varianten:

- Beleg het broodje met twee plakken cervelaat/salami, leg hierop een beetje (met water afgespoelde) zuurkool, vervolgens de hotdog en maak af met heerlijke mosterd.
- Beleg het broodje met plakjes augurk, leg hierop de hotdog en garneer met gebakken uitjes, fijngesneden bieslook en deze lekkere Bieslook Uiensaus.
- Beleg het broodje met de Bistrosaus Tomaten Salsa, leg hierop de hotdog en garneer met pizzakaas en fijngesneden peterselie.
- Beleg het broodje met ijsbergsla en vervolgens met een mengsel van 2/3 Hampotpourrisaus en 1/3 Bistrosaus di Nocci, leg hierop de hotdog en maak af met fijngesneden rode ui en bieslook.
- Beleg het broodje met witte kool, leg hierop de hotdog, giet daarover de Mango Curry Chutney en garneer met uitgebakken spekjes.

Heel geschikt, in plaats van een standaard wit broodje, zijn de vers afgebakken Broodjes Royaal (11065DS020).

Bekijk ook dit leuke filmpje voor nog meer inspiratie!

 

Have a nice Hotdog-day!!

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief