Hotdog-day

Hotdog-day

Aanstaande 23 juli is Hotdog-Day! Dit is een Nationaal feest in Amerika om dit lekkere zomerse broodje te eren, een mooie gelegenheid om ook in Nederland aandacht te geven aan dit heerlijke broodje...

Een wit broodje, een hotdog en een lekker sausje. Dat is de traditionele variant. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met dit heerlijke zomerse broodje! Wat te denken van deze varianten:

- Beleg het broodje met twee plakken cervelaat/salami, leg hierop een beetje (met water afgespoelde) zuurkool, vervolgens de hotdog en maak af met heerlijke mosterd.
- Beleg het broodje met plakjes augurk, leg hierop de hotdog en garneer met gebakken uitjes, fijngesneden bieslook en deze lekkere Bieslook Uiensaus.
- Beleg het broodje met de Bistrosaus Tomaten Salsa, leg hierop de hotdog en garneer met pizzakaas en fijngesneden peterselie.
- Beleg het broodje met ijsbergsla en vervolgens met een mengsel van 2/3 Hampotpourrisaus en 1/3 Bistrosaus di Nocci, leg hierop de hotdog en maak af met fijngesneden rode ui en bieslook.
- Beleg het broodje met witte kool, leg hierop de hotdog, giet daarover de Mango Curry Chutney en garneer met uitgebakken spekjes.

Heel geschikt, in plaats van een standaard wit broodje, zijn de vers afgebakken Broodjes Royaal (11065DS020).

Bekijk ook dit leuke filmpje voor nog meer inspiratie!

 

Have a nice Hotdog-day!!

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos wenst u fijne kerstdagen met de lekkerste recepten

Epos wenst u fijne kerstdagen met de lekkerste recepten

Bekijk de heerlijke Epos recepten voor de feestdagen!

Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief