Hotdog-day

Hotdog-day

Aanstaande 23 juli is Hotdog-Day! Dit is een Nationaal feest in Amerika om dit lekkere zomerse broodje te eren, een mooie gelegenheid om ook in Nederland aandacht te geven aan dit heerlijke broodje...

Een wit broodje, een hotdog en een lekker sausje. Dat is de traditionele variant. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met dit heerlijke zomerse broodje! Wat te denken van deze varianten:

- Beleg het broodje met twee plakken cervelaat/salami, leg hierop een beetje (met water afgespoelde) zuurkool, vervolgens de hotdog en maak af met heerlijke mosterd.
- Beleg het broodje met plakjes augurk, leg hierop de hotdog en garneer met gebakken uitjes, fijngesneden bieslook en deze lekkere Bieslook Uiensaus.
- Beleg het broodje met de Bistrosaus Tomaten Salsa, leg hierop de hotdog en garneer met pizzakaas en fijngesneden peterselie.
- Beleg het broodje met ijsbergsla en vervolgens met een mengsel van 2/3 Hampotpourrisaus en 1/3 Bistrosaus di Nocci, leg hierop de hotdog en maak af met fijngesneden rode ui en bieslook.
- Beleg het broodje met witte kool, leg hierop de hotdog, giet daarover de Mango Curry Chutney en garneer met uitgebakken spekjes.

Heel geschikt, in plaats van een standaard wit broodje, zijn de vers afgebakken Broodjes Royaal (11065DS020).

Bekijk ook dit leuke filmpje voor nog meer inspiratie!

 

Have a nice Hotdog-day!!

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

Aankondiging: visbeurs 2019

Aankondiging: visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober vindt de Visbeurs plaats. Rayonmanager Pascalle Veerman is als visspecialist aanwezig op de beursstand van Epos. Tevens onthullen we nieuwe smaken. Ook binnen het assortiment Simply Spices komt uitbreiding: kruidenmix voor garnalen.
We begrijpen dat u uitkijkt naar nieuwe smaken, zoals een vis naar water snakt! Dus kom proeven!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief