Frank Patz wint battle met maar liefst 387 kilometer!

Frank Patz wint battle met maar liefst 387 kilometer!

De week begon met de strijdbare opmerking van Frank Patz: "Horst maakt geen schijn van kans! Ik rijd hiermee zelfs naar Rotterdam!"     

En dat maakte de directeur van Epos Specerijen waar. Met maar liefst 387 kilometer op de teller van het bedrijfsleven versloeg hij wethouder Geert Horst met gemak. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook te danken heb aan het enthousiasme van mijn medewerkers, iedereen wilde met me mee fietsen," licht de directeur toe.

"Ook 's avonds fietste ik nog vaak een rondje met mijn vrouw en zo had ik, voordat ik het in de gaten had, een enorme voorsprong op Geert." Frank Patz vindt het jammer dat hij afgelopen maandag de E-bike moest afstaan aan Arjen van Tunen. "Maar ik verwacht dat ik het fietsen wel vol ga houden met dit prachtige weer, alleen dan op een lager tempo," grapt de directeur. "Ik wens Arjen uiteraard heel veel succes en hoop dat hij de voorsprong van het bedrijfsleven behoudt."

Frank Patz ontving als eerste deelnemer van de FoodValley High Speed E-bike Battle zijn elektrische fiets en zorgde dat het bedrijfsleven op een fikse voorsprong kwam. Hij nam het vorige week op tegen wethouder Geert Horst van de gemeente Nijkerk.     

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

Aankondiging: visbeurs 2019

Aankondiging: visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober vindt de Visbeurs plaats. Rayonmanager Pascalle Veerman is als visspecialist aanwezig op de beursstand van Epos. Tevens onthullen we nieuwe smaken. Ook binnen het assortiment Simply Spices komt uitbreiding: kruidenmix voor garnalen.
We begrijpen dat u uitkijkt naar nieuwe smaken, zoals een vis naar water snakt! Dus kom proeven!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief