Epos feliciteert Gildeslager Buurman Vleesch en Vis!

Epos feliciteert Gildeslager Buurman Vleesch en Vis!

Op 20 jl. was de jaarlijkse bijeenkomst van het Worstmakersgilde met als hoogtepunt van dea vond: de uitreiking van de ‘Beste Worstmakerij-Traiteur van het jaar 2014’! De prijs, die werd uitgereikt door de turnkampioen Epke Zonderland, ging dit jaar naar Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello.

Tijdens de onverwachte keuringen liet Gildeslager Buurman Vlees en Vis zien dat zij uitsluitend werken met kwalitatief hoogstaande producten op zorgvuldige wijze. Ook de moderne voedselveiligheid ingerichte worstmakerij zorgde ervoor dat Gildeslager Buurman Vleesch en Vis er dit jaar met de hoofdprijs vandoor ging.

Buiten Gildeslager Buurman Vleesch en Vis feliciteert Epos ook alle andere prijswinnaars van de jaarbijeenkomst. Tot volgend jaar!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief