Epos feliciteert Gildeslager Buurman Vleesch en Vis!

Epos feliciteert Gildeslager Buurman Vleesch en Vis!

Op 20 jl. was de jaarlijkse bijeenkomst van het Worstmakersgilde met als hoogtepunt van dea vond: de uitreiking van de ‘Beste Worstmakerij-Traiteur van het jaar 2014’! De prijs, die werd uitgereikt door de turnkampioen Epke Zonderland, ging dit jaar naar Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello.

Tijdens de onverwachte keuringen liet Gildeslager Buurman Vlees en Vis zien dat zij uitsluitend werken met kwalitatief hoogstaande producten op zorgvuldige wijze. Ook de moderne voedselveiligheid ingerichte worstmakerij zorgde ervoor dat Gildeslager Buurman Vleesch en Vis er dit jaar met de hoofdprijs vandoor ging.

Buiten Gildeslager Buurman Vleesch en Vis feliciteert Epos ook alle andere prijswinnaars van de jaarbijeenkomst. Tot volgend jaar!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief