Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Zowel voor de vlees- als visspecialist is het aanbieden van een lekker belegd broodje een mooie toevoeging op het assortiment. Wellicht liggen deze broodjes al jaren in jouw vitrine, maar zo niet dan zou dit ook in tijden van corona een mooi extraatje kunnen zijn. Consumenten zijn juist in deze tijd op zoek naar een beetje luxe en een lekker belegd broodje van hun favoriete versspecialist mag dan zeker niet ontbreken! Wanneer ze hun wekelijkse producten toch al bij je komen aanschaffen is de stap klein om net dat ene lekkere broodje mee te nemen voor de lunch. En als deze heel goed bevalt er ook nog af en toe voor terug te komen!

Maak het jezelf niet te moeilijk

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de belegde broodjes afleiden van de vlees- of visproducten in jouw vitrine, dus maak het jezelf niet te moeilijk. Stel een lijst samen van 5 a 6 belegde broodjes die eenvoudig te maken zijn. Stel een menu samen zodat er voor ieder wat wils is, zo is de stap naar het bestellen van een broodje klein.

Wat ook handig is om te doen is langs de lokale bakker gaan om daar eens te vragen welke broodjes er beschikbaar zijn en zo kan je samen afspraken maken. Als je dan de broodjes hebt is het aan jouw om hem te vullen met mooi beleg. Natuurlijk uit de eigen vitrine. Verse vleeswaren, vis en wat garnituren in de vorm van ei, komkommer, tomaat en sla bijvoorbeeld. Wat ook een erg mooie aanvulling kan zijn, zijn de lekkere broodsalades van bijvoorbeeld Bieze en Jebo. Passend in het assortiment en goed gevuld, dus ideaal voor een belegd broodje!

Promoot jouw belegde broodjes

Natuurlijk is het handig als de klant weet welke keuze hij heeft, dus maak hier een duidelijk bord voor in jouw winkel. Maar bijvoorbeeld ook online. Heeft de klant mogelijkheid om zijn bestelling online te plaatsen, dan is het een kleine moeite om hier ook de broodjes bij te zetten. Gebruik natuurlijk ook de social media kanalen om aan te geven dat er heerlijke belegde broodjes verkrijgbaar zijn zodat je bereik nog iets groter wordt. En dan nog een laatste tip: maak een flyer voor bedrijven in de omgeving van jouw winkel, zo kunnen zij ook broodjes bij je bestellen en afhalen. Geef duidelijk aan op welke manier er besteld kan worden en ook op die manier geef je aandacht aan jouw broodjes!

Heb je meer vragen over onze mooie salades van Bieze en Jebo? Neem dan contact op met een accountmanager.

 

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief