BRC Certificaat

BRC Certificaat

Begin 2019 heeft Epos wederom het BRC certificaat behaald.
Het borgen van de voedselveiligheid is cruciaal voor Epos en de foodsector. Daarvoor vinden op regelmatige basis audits plaats. De keuringen bij Epos vonden wederom succesvol plaats en de volgende certificeringen staan online.
 

BRC-certificaat
Ook dit jaar hebben we weer het BRC-certificaat behaald. Dit houdt in dat Epos voldoet aan de eisen vanuit het British Retail Consortium (BRC) omtrent voedselveiligheid. BRC Food is erkend door het GFSI, de wereldwijde samenwerking van de foodketen voor voedselveiligheid.

Lees hier alles over de certificering.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseerde een inspirerend slagersevenement. Het thema was 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief