BBQ acties voor het zomerseizoen!

BBQ acties voor het zomerseizoen!

De zomer staat voor de deur en de afgelopen weken is het al behoorlijk mooi weer geweest. Ideaal BBQ weer! Nu de consument veel thuis is en ook veel thuis kookt wil EPOS er samen met de versspecialist voor zorgen dat het de BBQ liefhebbers aan niets ontbreekt! 
 

Wanneer wij denken aan een BBQ dan denken we aan een mooi gevulde tafel met heerlijke producten. Smaakvol en gezellig! Bij EPOS willen wij samen met de versspecialist zorgen dat consumenten komende zomer een onbezorgde en complete BBQ kunnen hebben thuis in eigen tuin. 

Wat verstaan wij dan onder een complete BBQ? Nou, bijvoorbeeld heerlijke mariades om jouw verse producten net dat beetje extra te geven. En natuurlijk BBQ sauzen om oneindig mee te varieren. Om het plaatje dan helemaal af te maken hebben wij ook nog smakelijke en frisse Bieze salades in ons assortiment om ook op tafel te zetten! 

5+1 gratis op BBQ sauzen

De komende zomermaanden staan bij EPOS in het teken van de BBQ. En daarom hebben we 2 mooie acties. Op alle BBQ sauzen geldt 5+1 gratis. Bekijk hier de prijslijst met onze BBQ toppers.

6+2 gratis op marinades

Ook voor onze mooie marinades hebben we een actie: 6+2 gratis. Benieuwd welke marinades? Bekijk dat hier de prijslijst van deze marinade actie

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Hoe ga je om met de coronamaatregelen?

Hoe ga je om met de coronamaatregelen?

Het nieuwe normaal, een anderhalve meter samenleving en plexiglas rond de toonbank. Allemaal zaken die de afgelopen weken bijna vanzelfsprekend zijn geworden. We smeren ons suf met desinfecterende handgel en ook de handschoentjes en mondkapjes zien we steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ook voor winkeliers en versspecialisten is het in deze tijd belangrijk de winkel ‘coronaproof’  te maken. Maar aan welke dingen moet je zoal denken?

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief