BBQ acties voor het zomerseizoen!

BBQ acties voor het zomerseizoen!

De zomer staat voor de deur en de afgelopen weken is het al behoorlijk mooi weer geweest. Ideaal BBQ weer! Nu de consument veel thuis is en ook veel thuis kookt wil EPOS er samen met de versspecialist voor zorgen dat het de BBQ liefhebbers aan niets ontbreekt! 
 

Wanneer wij denken aan een BBQ dan denken we aan een mooi gevulde tafel met heerlijke producten. Smaakvol en gezellig! Bij EPOS willen wij samen met de versspecialist zorgen dat consumenten komende zomer een onbezorgde en complete BBQ kunnen hebben thuis in eigen tuin. 

Wat verstaan wij dan onder een complete BBQ? Nou, bijvoorbeeld heerlijke mariades om jouw verse producten net dat beetje extra te geven. En natuurlijk BBQ sauzen om oneindig mee te varieren. Om het plaatje dan helemaal af te maken hebben wij ook nog smakelijke en frisse Bieze salades in ons assortiment om ook op tafel te zetten! 

5+1 gratis op BBQ sauzen

De komende zomermaanden staan bij EPOS in het teken van de BBQ. En daarom hebben we 2 mooie acties. Op alle BBQ sauzen geldt 5+1 gratis. Bekijk hier de prijslijst met onze BBQ toppers.

6+2 gratis op marinades

Ook voor onze mooie marinades hebben we een actie: 6+2 gratis. Benieuwd welke marinades? Bekijk dat hier de prijslijst van deze marinade actie

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief