​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Tip 1: De barbecue-plek is overal

In de achtertuin, het park of het strand. De consument steekt overal de barbecue aan. Zorg daarom voor gemakkelijk mee te nemen producten. Die hoeft de consument alleen op de barbecue klaar te maken. Denk aan spiesen:

Tip 2: Mannen barbecueën

Het zijn vooral mannen die achter de barbecue staan. Daarom mag het barbecue-assortiment lekker robuust. Denk aan groot vlees voor de thuisbarbecue. Of praktische accessoires die het barbecueleven nóg beter maken.

Tip 3: Van barbecueën tot grillmaster

Barbecueën wordt steeds professioneler. Laat uzelf daarom zien als de specialist. Geef nog net even die handige gaartips, een onvergetelijke barbecuespies of belangrijke veiligheidstips. U bent de expert en dat mag u gerust laten zien.

Heeft u de gouden tip? Laat het ons weten via Facebook!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Ad Kuijf is met pensioen

Ad Kuijf is met pensioen

Tijdens de afscheidsreceptie op 13 februari jl. zijn mooie woorden gesproken. Epos wil Ad Kuijf hartelijk danken voor alle jaren van samenwerking. 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief