​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Tip 1: De barbecue-plek is overal

In de achtertuin, het park of het strand. De consument steekt overal de barbecue aan. Zorg daarom voor gemakkelijk mee te nemen producten. Die hoeft de consument alleen op de barbecue klaar te maken. Denk aan spiesen:

Tip 2: Mannen barbecueën

Het zijn vooral mannen die achter de barbecue staan. Daarom mag het barbecue-assortiment lekker robuust. Denk aan groot vlees voor de thuisbarbecue. Of praktische accessoires die het barbecueleven nóg beter maken.

Tip 3: Van barbecueën tot grillmaster

Barbecueën wordt steeds professioneler. Laat uzelf daarom zien als de specialist. Geef nog net even die handige gaartips, een onvergetelijke barbecuespies of belangrijke veiligheidstips. U bent de expert en dat mag u gerust laten zien.

Heeft u de gouden tip? Laat het ons weten via Facebook!
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert een unieke lijn van vijftien kwalitatief hoogwaardige allergeenveilige kruidenmixen, verpakt in een speciaal bewaarblikje en allen met een unieke smaaksensatie én combinatie.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief