​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Tip 1: De barbecue-plek is overal

In de achtertuin, het park of het strand. De consument steekt overal de barbecue aan. Zorg daarom voor gemakkelijk mee te nemen producten. Die hoeft de consument alleen op de barbecue klaar te maken. Denk aan spiesen:

Tip 2: Mannen barbecueën

Het zijn vooral mannen die achter de barbecue staan. Daarom mag het barbecue-assortiment lekker robuust. Denk aan groot vlees voor de thuisbarbecue. Of praktische accessoires die het barbecueleven nóg beter maken.

Tip 3: Van barbecueën tot grillmaster

Barbecueën wordt steeds professioneler. Laat uzelf daarom zien als de specialist. Geef nog net even die handige gaartips, een onvergetelijke barbecuespies of belangrijke veiligheidstips. U bent de expert en dat mag u gerust laten zien.

Heeft u de gouden tip? Laat het ons weten via Facebook!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verras jouw klant met Simply Spices!

Verras jouw klant met Simply Spices!

Speciaal voor deze zomer hebben we met onze Simply Spices kruidenmixen een speciale zomeractie! Verras je klant en laat ze kennismaken met deze kruiden!

Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief