​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Tip 1: De barbecue-plek is overal

In de achtertuin, het park of het strand. De consument steekt overal de barbecue aan. Zorg daarom voor gemakkelijk mee te nemen producten. Die hoeft de consument alleen op de barbecue klaar te maken. Denk aan spiesen:

Tip 2: Mannen barbecueën

Het zijn vooral mannen die achter de barbecue staan. Daarom mag het barbecue-assortiment lekker robuust. Denk aan groot vlees voor de thuisbarbecue. Of praktische accessoires die het barbecueleven nóg beter maken.

Tip 3: Van barbecueën tot grillmaster

Barbecueën wordt steeds professioneler. Laat uzelf daarom zien als de specialist. Geef nog net even die handige gaartips, een onvergetelijke barbecuespies of belangrijke veiligheidstips. U bent de expert en dat mag u gerust laten zien.

Heeft u de gouden tip? Laat het ons weten via Facebook!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief