Barbecuesauzen

Barbecuesauzen

De barbecuesauzen van Epos maken elk barbecue-assoriment compleet. Deze keer lichten we een aantal sauzen uit met recepten die u kunt inzetten bij de barbecue. Natuurlijk kunt u ook zelf uw favoriete recept uitzoeken. Klik dan op de saus en kies voor het tabje 'recepten'.

Schashlicksaus

Deze rode, rijkelijk gevulde saus heeft een volle smaak van paprika, ui en een zuurtje. Wij verwerkten de saus in Sweet pepper bell. Een heerlijke spies van rundergehakt en zoete puntpaprika.

Dillesaus

Een uitgebalanceerde mix van dille en kruiden geven deze saus een volle en romige smaak. Deze lichte saus heeft een fijne, groene tekening. Ideaal voor een lekkere Sinaasappel artisjok salade bij de barbecue.

Deense Sandwichsaus

Deze vrolijk oranje gekleurde saus heeft een lichte friszure smaak door de ingemaakte groente. Deze verwerkten we in een zomerse Surprise salade met Deens Sandwichsaus.

Saigonsaus

Lichtgele saus met een kleine tekening en volle smaak van kokos, gecombineerd met een zoetje en een pikantje. Kortom, een ideale smaakcombinatie voor een Bangkok filetburger.

En natuurlijk mag onze populaire Knoflooksaus niet ontbreken. Welke saus is bij uw consument favoriet? Laat het ons weten via Facebook!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief