Barbecuesauzen

Barbecuesauzen

De barbecuesauzen van Epos maken elk barbecue-assoriment compleet. Deze keer lichten we een aantal sauzen uit met recepten die u kunt inzetten bij de barbecue. Natuurlijk kunt u ook zelf uw favoriete recept uitzoeken. Klik dan op de saus en kies voor het tabje 'recepten'.

Schashlicksaus

Deze rode, rijkelijk gevulde saus heeft een volle smaak van paprika, ui en een zuurtje. Wij verwerkten de saus in Sweet pepper bell. Een heerlijke spies van rundergehakt en zoete puntpaprika.

Dillesaus

Een uitgebalanceerde mix van dille en kruiden geven deze saus een volle en romige smaak. Deze lichte saus heeft een fijne, groene tekening. Ideaal voor een lekkere Sinaasappel artisjok salade bij de barbecue.

Deense Sandwichsaus

Deze vrolijk oranje gekleurde saus heeft een lichte friszure smaak door de ingemaakte groente. Deze verwerkten we in een zomerse Surprise salade met Deens Sandwichsaus.

Saigonsaus

Lichtgele saus met een kleine tekening en volle smaak van kokos, gecombineerd met een zoetje en een pikantje. Kortom, een ideale smaakcombinatie voor een Bangkok filetburger.

En natuurlijk mag onze populaire Knoflooksaus niet ontbreken. Welke saus is bij uw consument favoriet? Laat het ons weten via Facebook!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief