Thaise Currysauzen van Epos

De Thaise Currysauzen van Epos zijn er in drie soorten. De groene, gele en rode maaltijdsauzen variëreren van mild tot pittig. Zo kunt u als versspecialist de authentieke sauzen naar smaak van de consument inzetten. Combineer ze eenvoudig met alle soorten vlees, vis en gevogelte of zelfs als vegetarische maaltijd.

Authenthieke Thaise Currysauzen

De authentieke Thaise smaakbeleving is ideaal voor versondernemers die maaltijden uit de Thaise keuken aanbieden. Wilt u ook aan de slag met de Thaise Currysauzen? Epos ontwikkelde diverse basisrecepten die u direct kunt inzetten of kunt gebruiken ter inspiratie. Extra handig: bij elk recept delen we een leuke variatietip.

Kip Groene Curry

De Thaise Groene Currysaus is heerlijk te combineren met kip(dij)filet, champignons en peultjes. Variatietip: Probeer dit recept ook eens met de Thaise gele Currysaus. Bekijk het recept voor Kip Groene Curry.

Thaise Kabeljauwcurry

Helderwitte kabeljauw vormt een mooi kleur- en smaakcontrast met de intense kleuren van wokgroenten en Thaise Rode Currysaus. Variatietip: Combineer dit gerecht met stevige seizoensgroenten. Bekijk het recept voor Thaise Kabeljauwcurry.

Meer tips met de Thaise Currysauzen

Bij de pagina Recepten vindt u nog meer mogelijkheden met deze en andere smaakmakers van Epos. Zelf aan de slag met deze curry’s? Kies dan het liefst voor vrolijk gekleurde en stevige groenten. Zo houdt het gerecht zijn bite en smakelijke kleurpalet. Daarnaast kunt u alle soorten vlees, vis en gevogelte gebruiken bij elke saus, afhankelijk van de gewenste smaak. Gebruikt u zachtere vissoorten? Leg deze dan bovenop het saus-groentemengsel. Neem voor meer informatie contact op met onze rayonmanagers.

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief