Onze verkoopteams

Onze verkoopteams

Bij Epos werken we met twee verkoopteams. Een voor de ambachtelijke markt en een voor de industrie en retail.

Verkoopteam ambachtelijke markt

Verkoopteam ambachtelijke markt

Ons verkoopteam voor de ambachtelijke markt geeft advies en begeleiding aan slagers, poeliers,  AGF-/groentezaken en visspeciaalzaken en bestaat uit 8 medewerkers. Ze hebben allemaal een eigen rayon in Nederland en België, waarin zij hun vakkennis delen met hun klanten. En vakkundig zijn ze! Elke vertegenwoordiger bij Epos heeft namelijk gewerkt in het vakgebied waarin zijn klant actief is.

Meedenken met de klant

Meedenken met de klant

Door van elkaar te leren en gebruik te maken van elkaars kennis, ervaring en achtergrond, zijn onze verkopers als geen ander in staat is om klanten succesvol te laten zijn. Dat doen ze door met de klant mee te denken over nieuwe producten, over de manier waarop producten en gerechten gepresenteerd kunnen worden, over de wijze van verpakking etc. Ook maken ze gebruik van de database van Epos. Die staat vol met leuke en innovatieve recepten, van snel klaar recepten tot culinaire gerechten. Voor elk wat wils en concepten van A tot Z. Ons team laat haar klanten dan graag zien hoe ze deze gerechten kunnen maken. Individueel op locatie maar ook in werkgroepen.

Passie en Plezier

Passie en Plezier

De kracht van ons verkoopteam zit ‘m in het feit dat ze echt genieten van hun werk en met passie bezig zijn. Ze brengen deze energie over op hun klanten die vervolgens ook enthousiast worden. En dat straalt weer af op de eindconsument. Die komt niet alleen naar de ambachtelijke vakman voor eerlijke producten en bijzondere gerechten maar ook voor een stuk beleving. 

Verkoopteam industrie en retail

Verkoopteam industrie en retail

Ons verkoopteam voor industrie en retail bestaat uit zeven medewerkers en heeft als motto: 'ondernemen is entertainen'. 
Dat is dus ook precies wat ook onze accountmanagers doen. Ze nemen onze klant bij de hand en maken het hem makkelijk door al zijn vragen en problemen met betrekking tot smaak op te lossen. Ze inspireren hem met interessante nieuwe smaken, ideeën en concepten. En geven snel antwoord op zijn aanvragen voor kruiden, specerijen, sauzen, marinades en nog veel meer. 

Verlengstuk van de klant

Verlengstuk van de klant

Het verschil dat ons verkoopteam industrie en retail maakt, is dat ze meedenken met onze klanten en een verlengstuk zijn van hun bedrijf. Ons team heeft ervaring op vele vlakken in de voedingsmiddelen- industrie en is erg creatief. Door dit alles creëren ze een gevoel van zekerheid en partnerschap. En vooral het gevoel van plezier. Dat het leuk en aangenaam is om met hem of haar te werken. Inderdaad, het gevoel om vermaakt te worden. Ondernemen is entertainen!

Kan niet bestaat niet

Kan niet bestaat niet

De snelheid, flexibiliteit en klantgerichtheid van onze accountmanagers leidt niet alleen tot waardering bij onze klanten, maar soms zelfs tot verbazing. Een monster waarom gevraagd is de volgende dag al in huis hebben, is blijkbaar niet voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld. 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief