Certificering

De kwaliteit bij Epos wordt gewaarborgd door het inkopen van hoogwaardige grondstoffen. En door ons effectieve en efficiënte kwaliteitszorgsysteem. Om het niveau van dit kwaliteitssysteem op peil te houden en verder te verbeteren, laten wij het regelmatig toetsen door onafhankelijke partijen. Epos hanteert diverse kwaliteitssystemen en beschikt over de onderstaande certificeringen.

 • RISK PLAZA CERTIFICERING

  Wat houdt het Riskplaza-audit+ certificaat in?
  Bij dit systeem richt het bedrijf zich op de beheersing van grondstof gerelateerde gevaren.
  De Riskplaza database bevat informatie over deze gevaren en over de beheersmaatregel die het bedrijf zou kunnen nemen.

  Bekijk PDF
 • MVO ISO26000 ZELFVERKLARING

  Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen. Vanuit een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid en een duidelijke visie zijn wij constant op zoek naar de perfecte balans tussen sociale-, milieu- en economische belangen.
  Dit doen we met behulp van de richtlijnen van de ISO26000 norm. Zo doen wij ons best om mens en milieu, voor nu en voor de toekomst.

  Bekijk PDF
 • BRC CERTIFICERING

  Wat is BRC certificering?
  BRC staat voor British Retail Consortium. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector. Epos is BRC gecertificeerd op niveau A en heeft aanvullend de “voluntary module for traded goods’ gecertificeerd, waardoor alle artikelen die wij aan u leveren voldoen de eisen van BRC.

   

  Bekijk PDF

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief