Satémarinade Indische Stijl van Epos
Epos Satémarinade Indische Stijl is een donkerbruine watermarinade naar de receptuur zoals men gewend was in het oude Nederlands-Indië, de bakermat van de saté. De marinade is samengesteld uit stroop, melasse, knoflook, ketjap en chilipeper en smaakt zalig zoetpittig, met het aroma van knoflook en chilipeper. Door de geur van ketjap met knoflook waan je jezelf meteen in de Indonesische keuken. Satémarinade Indische Stijl is glutenarm (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en geeft al je vlees op een stokje een prachtige, donkerbruine glans. Om van te watertanden!Voor al je satéproducten
In één keer de perfecte geur, kleur en smaak aan je satévlees geven? Met Epos-marinade Indische Stijl maak je in een handomdraai de allerlekkerste saté. De satémarinade wordt veel gebruikt voor het marineren van kip-, varkens- en geitenvleessatés, maar is ook heerlijk op een hamlap, varkensfricandeau en varkenshaas. Even de stokjes vlees door deze kruidenmarinade halen of inkwasten (80 tot 100 gram marinade per kilo product), en klaar!Tip: maak je satéproducten compleet met een van de satésauzen van Epos, met of zonder stukjes pinda.