Ketjap-Saté van Epos
Epos Ketjap-Saté is een donkergekleurde marinadesaus met een bijzonder zoete, pittig-pikante ketjapsmaak. De marinade is samengesteld uit kruiden en specerijen die favoriet zijn in de Indonesische keuken, met een hoofdrol voor suikerstroop, soja, ketjap en chilipeper. De ketjapsaus heeft een pittige smaak, maar ruikt tegelijkertijd heerlijk zoet naar ketjap en suiker. Ketjap-Saté bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621), gluten en lactose (er kan sprake zijn van kruisbesmetting), en geeft je vleesproducten een blijvende, bruinzwarte glans. Om van te watertanden!Op originele wijze marineren
Wil je je vlees, vis of gevogelte op een originele wijze marineren? Met Epos Ketjap-Saté geef je al je vlees- en viswaren in een handomdraai een pittig-pikante smaaktwist. De ketjapsaus is er dus niet alleen voor een heerlijke saté. Even door de marinade halen of je opgemaakte vleesschotel of braadslee begieten (75 gram marinade per kilo product), en klaar! Daarna is het alleen nog een kwestie van roosteren, bakken, grillen of barbecueën. Ketjap-Saté is heerlijk in gerechten zoals Balletje Japanse tartaar en Slagersbroodje Bapao. Of maak eens hete kip in pikante saus of krokant gegrild vlees in pikante saus.Tip: de ketjapsaus smaakt ook verrukkelijk met saté-marinademelange.