Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

‘JE MOET DURVEN, EN DOEN!’

In het centrum van het Friese dorp Akkrum, nabij jachthavens, campings en vakantieparken, vind je Keursslagerij Spijkerman van de broers Daan en Henk. “Onze klanten komen uit alle windstreken. Wij kiezen daarom voor smaken die voor iedereen toegankelijk zijn.”

Lees het verhaal

VIS OP DE KAART

Robin (20) werkt vijf dagen per week samen met zijn vader Carlo, moeder Melanie en zus Cathy (17) in het familiebedrijf ‘Vishandel Mossel’ te Maarssen. Over tradities en vernieuwing, de smaak van toen en de trends van nu.

Lees het verhaal

'DEZE VARIANT GAAT ALS EEN SPEER!'

Gérard Peters is een echte vleesspecialist. “We hebben wel wat maaltijden, maar dat is meer een aanvulling op het vlees, zowel vers als kant-en-klaar: hachee, gegrilde kippenbouten, hammetjes. En altijd natuurlijk volop spareribs.”

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief