Nieuws

Werken bij Epos

Werken bij Epos

Bij Epos zijn we opzoek naar nieuwe collega's! Wil jij werken bij een groeiend en innoverend bedrijf met enthousiaste collega's? Kijk dan snel bij een van onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Kinderarbeid due diligence in specerijenketens

Kinderarbeid due diligence in specerijenketens

Kinderarbeid is een van de IMVO (Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) issues die in specerijenketens een probleem vormen. 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Natrium Sulfiet E221

Dat Natrium Sulfiet niet toegevoegd mag worden aan vers vlees, gehakt en vleesproducten is over het algemeen bekend. Met de recente berichtgeving over het aantreffen van dit product in vers vlees is het goed het gebruik nogmaals te benadrukken.
 

We wish you tasteful holidays!

We wish you tasteful holidays!

Watch our holiday video here:

Epos zoekt versterking

Epos zoekt versterking

We hebben diverse mooie vacatures openstaan. Komt u ons versterken op kantoor, productie of op de weg?

Epos certificaten 2017-2018 online beschikbaar

Epos certificaten 2017-2018 online beschikbaar

Het borgen van de voedselveiligheid is cruciaal voor Epos en de foodsector. Daarvoor vinden op regelmatige basis audits plaats. De keuringen bij Epos vonden wederom succesvol plaats en de volgende certificeringen staan online.

VIS VAN DE MAAND: Paling

VIS VAN DE MAAND: Paling

Deze maand is de paling door de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten gekozen als vissoort van de maand. Epos heeft een aantal lekkere recepten ontwikkeld met de paling, zoals deze heerlijke Pastasalade!

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

VIS VAN DE MAAND: Hollandse Garnalen

In de maand april staan de Hollandse Garnalen centraal. Met deze schaaldieren kunnen verschillende heerlijke recepten bereid worden.

VIS VAN DE MAAND: Heilbot

VIS VAN DE MAAND: Heilbot

In de maand maart staat de vissoort Heilbot centraal. Een milde witvis die op meerdere manieren bereid kan worden.

VIS VAN DE MAAND: Tongfilet

VIS VAN DE MAAND: Tongfilet

In de maand december staat de vissoort Tongfilet centraal. Epos heeft hier lekkere recepten bij bedacht.
 
 

VIS VAN DE MAAND: Kabeljauw

VIS VAN DE MAAND: Kabeljauw

De kabeljauw staat in november extra in de schijnwerpers. Misschien is dit wel het meest veelzijdige stukje vis: pocheren, wokken, bakken, frituren (lekkerbekje), het kan allemaal!

Epos nu ook op PS in Foodservice!

Epos nu ook op PS in Foodservice!

Epos is vanaf heden te vinden in PS in Foodservice. Dit is een grote database waar u al onze productspecificaties kunt terugvinden.              

Frank Patz wint battle met maar liefst 387 kilometer!

Frank Patz wint battle met maar liefst 387 kilometer!

De week begon met de strijdbare opmerking van Frank Patz: "Horst maakt geen schijn van kans! Ik rijd hiermee zelfs naar Rotterdam!"     

Vandaag barst de strijd los

Vandaag barst de strijd los

Onze directeur ruilt zijn auto in voor een elektrische fiets!    

Onze klanten beoordelen ons met een 7,7!

Onze klanten beoordelen ons met een 7,7!

Onlangs heeft Epos een klanttevredenheidsonderzoek gehouden, wij zijn super trots op het resultaat!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief