Epos is producent en leverancier van o.a. kruiden, specerijen, sausen, marinades en totaal oplossingen voor versspecialisten, industrie en retail.

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Meer nieuws
Epos nu ook op PS in Foodservice

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Epos is producent en leverancier van o.a. kruiden, specerijen, sausen, marinades en totaal oplossingen voor versspecialisten, industrie en retail.

Epos nu ook op PS in Foodservice

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Het nieuwe normaal, een anderhalve meter samenleving en plexiglas rond de toonbank. Allemaal zaken die de afgelopen weken bijna vanzelfsprekend zijn geworden. We smeren ons suf met desinfecterende handgel en ook de handschoentjes en mondkapjes zien we steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ook voor winkeliers en versspecialisten is het in deze tijd belangrijk de winkel ‘coronaproof’  te maken. Maar aan welke dingen moet je zoal denken?

Epos nu ook op PS in Foodservice

Ode aan de ambacht

Eigenlijk zou het deze week de ‘ Week van de Slager’ zijn. Voor veel slagers een mooie week om hun creatieve en veelzijdige vak te laten zien. Helaas is deze week vanwege de coronacrisis verschoven naar volgend jaar. Maar dat betekent voor ons niet dat de ambacht deze week niet in het zonnetje kan worden gezet! Dus even een ode aan de ambacht!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief