Maak in no-time de allerlekkerste broodjes shoarma (en meer!) met dit krokant-zachte Shoarmabrood van Epos.
Shoarmabrood van Epos
Epos Shoarmabrood is het ultieme pitabroodje: vers gebakken heerlijk krokant aan de buitenkant en lekker zacht van binnen. Door de lichtbruine kleur ziet dit shoarmabrood er supersmakelijk uit. De crèmekleurige platte broodjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit tarwebloem, gist, gejodeerd zout en plantaardige olie voor een rijke, volle smaak en de perfecte balans tussen zachtheid, luchtigheid en stevigheid. Dit pitabrood vormt dan ook de beste basis voor een overheerlijk broodje shoarma. Ideaal voor slagers en poeliers, ook om mee te verkopen bij je shoarmavlees en pulled pork.
Voor gegaarde vleesreepjes
Dit heerlijke shoarmabrood is specifiek gemaakt om als pitabroodjes te vullen met gegaarde vleesreepjes, zoals shoarmavlees en gyros. Verrijk de vulling met ingrediënten naar keuze, zoals (knoflook)saus, knapperige sla en verse tomaat. Het broodje van tarwebloem heeft een subtiele broodgeur en absorbeert de smaken van de vulling. De bereiding is snel en eenvoudig: bevochtig de shoarmabroodjes licht met water en bak ze in slechts vier minuten af op 180°C in de heteluchtoven, of rooster ze even in een broodrooster. Snijd ze daarna in om een handig ‘vulzakje’ te creëren. Maak er ook eens minipizza’s van, in combinatie met onze Epos Pizzasaus.
Per 48 sets van vijf stuks
Epos Shoarmabrood wordt per 48 sets van vijf stuks in krimpverpakking in een doos geleverd. Zo blijven ze langer vers en smakelijk. Ongeopend zijn de broodjes ten minste drie maanden houdbaar (zie de datum op de verpakking). Bewaar het shoarmabrood na het openen altijd gekoeld bij 2°C tot 7°C, gedurende maximaal drie dagen en ingepakt tegen het uitdrogen. Verhitten voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke maaltijdcomponenten van Epos.