Epos paneermeel blank 01N <1,0mm 25

€ 144,26 per 25 kg

825 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak je deegproducten (ook voor kookworsten) nog smeuïger en zachter van smaak met Panedo Rusk Fijn van Epos.

Panedo Rusk Fijn van Epos

Epos Panedo Rusk Fijn is ons fijnste paneermeel; het voelt bijna aan als bloem. Dit paneermiddel van topklasse bestaat uit tarwebloem, zout en gist – een verfijnde mix met de smaak en geur van bakkersbloem. Het crèmekleurige panedo maakt je deegproducten smeuïg en zacht van smaak. De werking is te vergelijken met die van Epos Bindmiddel Perfecto, een glutenvrij bindmiddel op basis van aardappelzetmeel.

Binding en smeuïgheid

Epos-panedo Rusk Fijn maakt al je deegproducten, dus ook het deeg voor je kookworsten, zachter van smaak. Voeg Panedo Rusk Fijn eenvoudig toe aan je deeg (40 gram panedo per kilo product) en er ontstaat optimale binding en smeuïgheid. Met dit panedo vul je je vitrine in een handomdraai met de heerlijkste gehaktballen, peppacoburgers, Belgische vleeskoekjes of runderrookworsten.

In kunststof emmer

Het bloemige Panedo Rusk Fijn van Epos wordt geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het panedo 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648045835
Brand: Epos
Product code: 1001410
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 22-01-2024

Ingredients

bloem (TARWE, bevat GLUTEN), zout, gist

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 1 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour licht geel
Taste producttypisch
Fragrance producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 25000
Net weight (g) 25000

Nutritional values

Energy 1502 kJ (354 kcal)
Fat 1 g
Saturates 0.1 g
Mono-unsaturates 0.1 g
Polyunsaturates 0.8 g
Carbohydrate 74 g
Sugars 4 g
Starch 70 g
Fibre 2.5 g
Protein 11 g
Salt 1.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.6 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenbevattend Gluten