TANDOORIMARINADE AMBACHT 25 KG

€ 174,43 per 25 kg

221 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je vlees, vis en gevogelte een onovertroffen Indiase smaaktwist met deze glanzende dieprode Marinade Tandoori Ambacht van Epos.

Marinade Tandoori Ambacht van Epos

Epos Marinade Tandoori Ambacht is een dieprode marinade op waterbasis met een ketjapsmaak en een mooie structuur. De watermarinade is samengesteld uit een bijzonder rijke mix van kruiden en specerijen, zoals kurkuma, komijn, gemberpoeder, laos, sereh en cayennepeper, met een hoofdrol voor soja. De zoete, pikant-exotische smaak is uniek en maakt deze specialiteit tot de nummer-1-marinade van Epos. Zodra je het zoete aroma met een vleugje kruiden en specerijen ruikt, waan je je in India. Marinade Tandoori Ambacht bevat geen E621 en geeft al je vlees- en visproducten een delicieuze dieprode glans. Om van te watertanden!

Op originele wijze marineren

Wil je je vlees, vis of gevogelte op een originele wijze marineren? Met Epos-marinade Tandoori Ambacht geef je al je vlees- en viswaren in een handomdraai een zoet-pikante, exotische smaaktwist. De marinade is er dus niet alleen voor een heerlijke tandoori. Even je producten door de Tandoori Ambacht-marinade halen of je opgemaakte vleesschotel of braadslee begieten (120 tot 150 gram marinade per kilo product), en klaar! Daarna is het alleen nog een kwestie van roosteren, bakken of grillen. Maak eens een Broodje piri-piri, Amerikaanse spareribs, flinter-grillvlees, geroosterd vlees, Oosterse rolletjes of Happers. Of maak de heerlijkste varianties in combinatie met Epos Roaststeakkruiden Chinese Stijl (gebruik dan 80 tot 100 gram per kilo product).

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige marinade Tandoori Ambacht wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de watermarinade 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de kruidenmarinade gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.

Product information

GTIN code: 8711648070417
Brand: Epos
Product code: 1003668
Country of origin Nederland

Ingredients

glucose-fructose sirup, water, herbs and spices, invert sugar syrup, hydrolyzed protein (maize, SOY, rapeseed), salt, vinegar (natural), dextrose, sugar syrup, bell pepper concentrate, caramelized sugar, maltodextrin, natural flavour, flavouring, vegetable oil (canola, sunflower), onion powder, yeast extract, acid (E260, E330), natural onion flavor, preservative (E202)

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour rood/ bruin

Sizes and weights

Height (mm) 370
Width (mm) 375
Depth (mm) 375
Gross weight (g) 25000
Net weight (g) 25000

Nutritional values

Energy 905.601 kJ (214.328 kcal)
Fat 2.7 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.6 g
Polyunsaturates 1.3 g
Carbohydrate 43 g
Sugars 35 g
Fibre 3.9 g
Protein 2.9 g
Salt 8.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.6 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren