Recepten
De mogelijkheden met de smaakmakers van Epos zijn eindeloos. Van exotische gerechten tot oer-Hollandse maaltijden en van vlees en vis tot vegetarisch: onze recepten bieden voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een gerecht voor een gezellig diner, een lunch, een snelle maaltijd of een tapasavondje? Laat je inspireren door onze vele recepten en haal de chef in jezelf naar boven!
Truffelbomb
Zalm met een Griekse twist! De truffelbomb is gemarineerd met onze truffel marinade en afgemaakt met feta, olijf en munt.
Culinaire pesto rolletjes
Een lekker en culinair vleesgerecht! Deze pesto rolletjes zijn een echte eye catcher in jouw toonbank en smaken ook nog eens heerlijk!
Bombay kipdijspies
Smakelijke kipspiesjes met onze heerlijke yakitorisaus en Bombay stijl marinade! Deze spies is altijd goed!
Smokey pulled makreel bagel
Lekker voor de broodjescorner: deze smokey pulled makreel bagel! De smokey bastard marinade geeft de juiste kick aan dit broodje!
Filet Americain Truffel
Een smaakvolle twist aan de standaard filet Americain. Onze truffel marinade verwerkt in deze filet Americain geeft net dat beetje extra.
Gehakt tulpen
Een creatieve kijk op de klassieke gehaktbal. Deze gehakttulpen zijn smaakvol en zien er ook nog eens heel erg leuk uit.
Italiaans Zalmgebakje
Dit mooie zalmgerechtje is toegankelijk qua smaak en ziet er prachtig uit. Onze groene pesto marinade is de perfecte aanvulling op zalm.
Makreelfilet American met Truffel
Onze visvariant op de filet American met makreel! Smaakvol gemaakt door de filetsaus van Epos en een extra truffeltwist dankzij Lisimo truffel tapenade.
Gevulde Italiaanse rosbief
Een waar klapstuk! Deze gevulde rosbief kan je als rollade serveren of afgekoeld in dunne vleeswaren snijden. Perfect voor de feestdagen!
Aardappel truffel gratin met shitake en oesterzwam
Deze truffel gratin is naast aardappel ook gevuld met heerlijke paddenstoelen en afgemaakt met een romige truffelsaus.
Gevulde portobello met pulled zalm
Een feestelijk gerecht, deze gevulde portobellos’. Met heerlijke pulled zalm doe op smaak is gebracht met onze La Fish gravad lax saus.
Spanish Porchetta Sensation
De Spanish Porchetta is ideaal als vleeswaren en heeft een unieke smaak! Leuk voor op een borrelplank of als vleeswaren tijdens de feestdagen.