'PROBEER EENS WAT ANDERS'

'PROBEER EENS WAT ANDERS'

Pooyé vis aan de Markt in Oosterhout richt zich met een uitgebreid assortiment op een brede doelgroep; naast traditionele producten en verse vissoorten is er ruim assortiment voor jong en oud: van kant-en-klaar maaltijden, gebakken vis en broodjes, tot sushi en pokebowls. Om mee te nemen, of direct op te eten.

Ken je klanten
''Oosterhout ligt dicht tegen de Belgische grens. Hier wordt gemiddeld meer geld uitgegeven aan goed eten dan elders in het land”, zegt Sandra. “Dat zie je ook aan de winkels om ons heen, waaronder een mooie delicatessezaak, kwaliteitsslager en  kaaswinkel. Er is een goed versaanbod in de binnenstad. Het is hier altijd druk. Toch kennen we onze klanten, we weten wat ze willen. Daardoor kunnen we ze gericht adviseren; ook om eens wat ánders te proberen!”
 
Nieuwe ideeën en recepten
Sandra houdt van vernieuwing, ook in smaken. “De samenwerking met Epos is groeiende. Ze hebben een rijk assortiment en we helpen elkaar graag in de ontwikkeling naar nieuwe producten. Een goed voorbeeld is de  truffelmarinade, hiermee maken we bij onze klanten de blits; dat proeven ze nergens anders.” Het vis-assortiment van Epos is breed en de prijs-kwaliteitverhouding goed, vindt de onderneemster. “Maar wat ons vooral aanspreekt, is dat Epos méér doet dan proefmonstertjes weggeven. Onze rayonmanager Pascalle Veerman heeft altijd leuke recepten en helpt ons actief de kruiden en marinades te gebruiken. Ze komt steeds met nieuwe ideeën en recepten, die gelukkig laagdrempelig zijn en makkelijk te maken.”
 
“In de zomer zit het terras van Pooyé Vis aan de Markt met 36 zitplaatsen vaak helemaal vol. Binnen zijn er 24 zitplaatsen. Dat mogen er in de toekomst wel meer worden, zonder de winkel uit het oog te verliezen. Winkelen en directe consumptie zullen in elkaar overlopen met mogelijkheden voor zelfbediening. Klanten kiezen steeds meer voor gemak.”

Gegrilde zeebaars met paddenstoelen-truffel tagliatelle

Gegrilde zeebaars met paddenstoelen-truffel tagliatelle

Ingrediënten

1000 gram Tagliatelle
1000 gram Maaltijdsaus Champignon (08958)
1000 gram Champignons 
  500 gram Paddenstoelenmix
  300 gram Bistro Kruidenolie Truffel (07235)
  100 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037)
10 tot 12 zeebaars- of kabeljauwfilets
30 cherrytomaten
peterselie

Bereiding

Kook de tagliatelle beetgaar en laat dit goed afkoelen. Meng de Maaltijdsaus Champignon met de Bistro Kruidenolie Truffel door elkaar en voeg dit bij de tagliatelle. Marineer de zeebaarsfilets met de Bistro Kruidenolie Black Pepper en grill deze circa 3 minuten op 245 graden in de steamer of in een grillpan. Dit geldt ook voor de champignons, paddenstoelenmix en cherrytomaten. Meng de champignons door de tagliatelle en snijd gelijk wat peterselie fijn voor erdoor. Gebruik de paddenstoelenmix en cherrytomaten om te decoreren.
Focaccia Deense Sandwichsaus

Focaccia Deense Sandwichsaus

Ingrediënten

100 gram Focaccia
  50 gram Deense Sandwichsaus (08035)
  50 gram Tonijn uit blik
  10 gram Surimi sticks
  10 gram Groene paprika
    5 gram Rode ui
    5 gram Super Twister (01493)
3 stuks zongedroogde tomaat
peterselie

Bereiding

Besmeer de focaccia met Epos Deense Sandwichsaus. Leg daarop de tonijn, klein gesneden zongedroogde tomaten, en fijngesneden rode ui en groene paprika. Garneer af met fijn gesneden surimi sticks en de Epos Super Twister en optioneel met wat peterselie.
Delen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief