Delicatesse Grillworst

Delicatesse Grillworst

Varkensgehaktsnippers half om half
10-12 gram Colorozozout (04073K)
85 gram Gebraden gehaktmix (01163K)
20 gram Verfijn-all (07190K)
100 gram water
Varkenssnippers 1 x door de 3 mm plaat draaien.
Overige ingrediënten toevoegen en mengen.
Opstoppen in Rilsan 80-60 (12070BS025), koken 1¼ uur op 78°C. Afkoelen met stromend water, in koelcel door laten koelen.
Van gewenste hoeveelheid darm verwijderen, door de Delicatesse braadgrillkruiden (01089K) rollen. Afgrillen 30 minuten op 150°C.

Variaties met delicatesse grillworst vanuit basisdeeg:

Italiaanse Grillworst
75 gram Pizzatomatensaus (08136K)
150 gram hamblokjes
150 gram kaasblokjes
Voor het braden bestrooien met Paprika Grillmix (01629K)

Mexicaanse Grillworst
50 gram Saté ketjap (07154K) / Spaanse Toppingsaus (08165K)
50 gram maïs (uitgelekt)
50 gram paprika rood / groen (uitgelekt)
Voor het braden bestrooien met Chinese Roaststeakgekruid (01066K).

Saté grillworst
100 gram Satésaus kant-en-klaar (08400K)
35 gram Saté ketjap (07154K)
35 gram Bami-nasimix compleet (01018K)
Voor het braden inkwasten met Saté ketjap (07154K).
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Worstmakerij recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief