Zuurkool-Kabeljauw Rollade

Zuurkool-Kabeljauw Rollade

1000 gram Kabeljauwfilet
100 gram rozijnen
200 gram gekookte zuurkool
300 gram ontbijtspek
60 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer (07232)*

*Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon Managers helpen u hier graag bij.
Snijd van de kabeljauwfilet een stukje van 150 gram. Halveer de kabeljauw in de lengte en beleg één deel met een laagje zuurkool twee plakjes ontbijtspek en rozijnen. Leg hier vervolgens het andere deel kabeljauw op en omwikkel met twee plakjes ontbijtspek, zorg ervoor dat het pakketje strak is opgerold. Marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.
Gaar het geheel in de pan gedurende 7 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief