Zalmtruffel in Kaasroomsaus

Zalmtruffel in Kaasroomsaus

1000 gram Zalm
300 gram Gare aardappelschijfjes
200 gram Kaasroomsaus (08063K)
80 gram Bistro Kruidenolie Truffel (07235K)
50 gram Bosui
50 gram Cherry tomaatjes
Ovenbakje  
Snijd de zalm in moten en marineer deze met de Bistro Kruidenolie Truffel. Snijd de bosui in ringen en halveer de Cherry tomaatjes. Vermeng de ingrediënten door de Kaasroomsaus. Verdeel het in de ovenbakjes. Leg daar bovenop de gemarineerde zalm en garneer deze af met bosui.
Gaar de zalm in een voorverwarmde oven op 150 graden gedurende ongeveer 14 minuten (afhankelijk van de grootte van de moten zalm).
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief