Zalmgebakje

Zalmgebakje

150 gram Verse zalmfilet zonder huid
  50 gram Kruidencréme (08060)
  25 gram Bistro Kruidenolie Smokey bastard (07249)
  10 gram Smokey Twister (01490)
Peterselie
Snijd circa 150 gram verse zalmfilet uit het midden van een zalmzijde. Snijd deze in het midden, in de lengte tot circa 2 cm niet helemaal door. Besmeer de kant met de huidafdruk met de Kruidencréme. Rol de zalm op en maak het vast door middel van een satéprikker. Marineer het zalmgebakje met de Bistro Kruidenolie Smokey Bastard en plak rondom de Smokey Twister.
Schep nog een klein toefje Kruidencréme bovenop en garneer af met peterselie.
20 min op 180° in deoven
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief