Tong Tomaat

Tong Tomaat

1000 gram Tongfilet
80 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
150 gram Bistrosaus Tomaten Salsa (08453P)
5 Vleestomaten
100 gram Geschaafde Parmezaanse kaas
100 gram Bosui
Snijd de tomaten doormidden en haal het vruchtvlees eruit. Schep een laagje Bistrosaus Tomaten Salsa in de tomaat. Snijd de tongfilet in kleine stukjes van circa 25 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie. Leg 4 stukjes gemarineerde tongfilet in iedere tomaat. Garneer met Parmezaanse kaas en fijngesneden bosui. 
Gaar de gevulde tomaat in een voorverwarmde oven van 170°C in 12-15 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief