Paling Quiche (Ø 14 cm)

Paling Quiche (Ø 14 cm)

150 gram Gerookte Paling
100 gram Thaise-Currysaus (08178K)
50 gram Prei (ringetjes)
2 eieren
Quiche bakjes
Was de prei en laat deze goed uitlekken. Kluts de eieren met de Thaise-Currysaus tot er een homogene massa ontstaat. Snijd de paling in kleine stukjes en meng met de preiringetjes door het eimengsel. Verdeel het mengsel over de quiche bakjes. Bovenstaand mengsel is goed voor een quiche met een diameter van 14 cm. Gaar de bakjes in een voorverwarmde oven van 125°C gedurende 20 minuten.
Verwarm de Quiches in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 12 minuten.
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief