Oosterse mosselen speciaal

Oosterse mosselen speciaal

1000 gram Gekookte mosselen (dvr)
  750 gram Maatlijdsaus Ketjapsmaak (80079)
  500 gram Bevroren paprika (groen en rood)
  250 gram Uienringen
    25 gram Epos Kibbelingmix Compleet (01428)
Battermix (04902)
Zorg ervoor dat de gekookte mosselen ontdooid zijn en frituur deze met de battermix gaar in circa 3 minuten.
Kruid de mosselen met de Epos Kibbelingmix Compleet. Ontdooi de paprika en bak deze samen met de uienringen even kort aan.
Kan ook in de steamer op 175° voor 3 minuten. Meng de gefrituurde mosselen, paprika en uienringen door elkaar en voeg hier de Maaltijdsaus Ketjasmaak aan toe. Houd een beetje paprika en uienringen over om mee te garneren. Ook wat bosui doet het goed voor de kleur.
10 minuten op 180° in de oven
Recept aanvragen

Persoonlijk advies nodig?

Vul uw postcode in en vind uw persoonlijke adviseur.

Delen
Meer Vis recepten

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief